Til hovedinnhold

Parkering Oslo S

Skal du kjøre inn til Oslo, men er usikker på hvor det er lurest å parkere? Time Park har parkering ved Oslo S, sentralt i nærheten av Oslo Sentralstasjon og Oslo Spektrum. Vi har også parkering i flere deler av Oslo.

Korttidsparkering Oslo S

Det er ingen hemmelighet at det kan være utfordrende å kjøre og parkere i sentrum av Oslo. Oslo har et eldre veinett som ikke alltid er logisk å forstå seg på, det er mange enveiskjørte gater og mye skifting mellom filer. Av den grunn er det lurt å bestemme seg for en parkering allerede før man har kjørt hjemmefra. Da slipper du å bli stresset mens du kjører bil.

Ser du etter en parkering ved Oslo S? Time Park har to gode muligheter for parkering plassert sentralt i nærheten av sentrum:


Gunerius P-hus er åpent alle dager fra kl. 00-24, og har kun korttidsparkering. Dette er et godt utgangspunkt dersom du skal til Oslo S, Oslo City, Oslo Spektrum, Folketeatret eller noe annet i nærheten av Oslo Sentralstasjon. Korttidsparkering er tiltenkt deg som bare skal en kjapp tur inn til sentrum. Trenger du allikevel å stå her lengre har vi 24-timersparkering på øvre plan. Gunerius P-hus har adresse Storgata 32, med inngang fra Stenersgata. Det er enkelt å komme seg dit via Rv161 (Ring 2) og Rv162 (Ring 1).

Spektrum P-hus har større kapasitet, og tilbyr både korttidsparkering og langtidsparkering. Her finnes det 5 HC-parkeringer. Parkeringshuset har adresse Chr. Krohgs gate 1-11, og ligger like i nærheten av konsertarenaen Oslo Spektrum.

Langtidsparkering Oslo S

Langtidsparkering er beregnet for deg som ønsker å leie en parkeringsplass over en lengre periode, for eksempel i forbindelse med tilgang til arbeidssted. Dette passer fint for deg som jobber i et av de mange næringslokalene ved Oslo S. Langtidsleie er også et godt alternativ for de som bor i Oslo sentrum og har problemer med å finne en plass å parkere. Prisene for langtidsleie varierer mellom våre P-hus, og er også avhengig av om du ønsker reservert eller flytende plass. Velg mellom følgende langtidsparkeringer sentralt plassert ved Oslo S:


Hvorfor velge Time Park?

Time Park AS er et privateid parkeringsselskap som inngår i Olav Thon Gruppen. Vi er et selskap i rask vekst, og har over 20 000 parkeringsplasser i det sentrale Østlandsområdet. Vår visjon er å være teknologidrevet, og vi fokuserer på å ta i bruk ny teknologi så raskt som mulig for å gjøre parkeringsopplevelsen enda bedre. Vårt mål er å gjøre parkering enkelt og rimelig for deg som er bruker.

Uansett hva ditt ærend i Oslo sentrum er, kan Time Park være et godt alternativ for parkering. Vi er sentralt plassert ved mange lokasjoner, vi er rimelige og vi har døgnåpent. Uansett om du har behov for korttidsparkering eller ønsker å leie en plass over en lengre periode, kan vi hjelpe deg. Kontakt oss gjerne hvis du trenger hjelp med å finne en ledig plass for langtidsleie, eller har spørsmål til vår tjeneste.