Til hovedinnhold

Langtidsparkering Oslo

Må du kjøre tidligere til jobb for å finne en plass å parkere? Bor du i Oslo, men har kanskje ikke noe fast sted å parkere bilen i det hele tatt? Gruer du deg til vinteren fordi det nærmest er umulig å parkere ute i snøen? Da bør du tenke på å leie innendørs parkering. Det er både stressbefriende og økonomisk.

Time Park har 20 000 parkeringsplasser sentralt i Østlandsområdet, og i Oslo tilbyr vi parkering på hele 15 forskjellige plasser.

Fordeler ved langtidsparkering i Oslo

Hvis du noen gang har kjørt i Oslo, vet du kanskje også at det kan være både stressende og tidkrevende å finne et sted å parkere. Og for å ikke snakke om kostbart! Jobber eller bor du i Oslo og er du en av dem som betaler time for time for parkering hver dag, kan du spare mye på å finne en langtidsparkering. På denne måten vil du få en mer stressfri og mer økonomisk hverdag. Og når vinteren er rett rundt hjørnet, slipper du å grue deg til å måke bilen ut av høye brøytekanter. Din bil står nemlig trygt inne i et varmt parkeringshus.

Korttidsparkering i Oslo

Vi tilbyr også en rimelig korttidsparkering. Skal du for eksempel bare en rask tur innom sentrum, er det alltid lurt å vite hvor nærmeste parkering befinner seg for å spare både tid og penger. Vi tilbyr døgnåpen korttidsparkering i Oslo sentrum og omegn.

Vi kan tilby parkeringsplasser innendørs for alle behov i Oslo

Enten om du ser etter en korttidsparkering, langtidsparkering eller en ladestasjon til din elbil kan vi tilby en parkeringsplass som møter alle dine behov. 

Vi tilbyr også parkering i store deler av landet, og ønsker du å vite hvor din nærmeste parkering befinner seg, kan du ta en titt på kartet vårt.

Parkering for bedrift

Har du behov for å regulere parkeringen for din bedrift eller eiendom, kan vi i Time Park være behjelpelige på dette området også. Vi tilbyr alt av tekniske løsninger slik at du ikke behøver å bekymre deg for noe annet enn at dine kunder og ansatte skal kunne ha et sted å parkere.

Hvorfor bør du velge Time Park når du ser etter langtidsparkering i Oslo?

Vi er rimeligere, har døgnåpent på de fleste parkeringsanleggene og vi kan tilby langtidsparkering. Med oss vil du alltid finne en parkeringsmulighet lett tilgjengelig.

Vi ønsker å være teknologidrevet og ta i bruk ny teknologi så ofte og så raskt som mulig for å forbedre parkeringsopplevelsen for deg. Blant havet av hverdagsstress, mener vi at parkering skal være enkelt og rimelig.

Ønsker du å leie parkering i Oslo?

Ta kontakt med vår kundeservice, og finn din nærmeste parkering i Oslo i dag.