Til hovedinnhold

Driftsstatus

Vår kundeserviceavdeling er ansvarlig for behandling av alle henvendelser fra kunder. Denne avdelingen håndterer langtidsleie av p-plasser, klager på kontrollsanksjoner, samt alle andre henvendelser vedrørende parkering på områdene vi drifter. I tillegg kan du nå oppdatere deg på driftsstatus for våre anlegg, se gjerne under for oppdatering:

24.01: Amfi Narvik / Narvik Storsenter / Amfi Kanebogen. Registrering av gratis tid har dessverre ikke fungert en periode i Januar 13.01 - 20.01. Feilen er rettet, og vi beklager ulempene dette har skapt. OBS! Alle fakturaer som skyldes at man ikke har fått gratistid er kreditert, og du vil motta en kreditnota pr. post som en skriftlig bekreftelse. Dersom du allerede har betalt, har spørsmål vedr. tilbakebetaling eller mottar inkassovarsel bes du henvende deg til oss.

21.12: Har du mottatt en SMS fra Parklink / Parkinfo med link til en betalingsside? Det kan være et svindelforsøk! Parklink legger ikke linker i meldinger om ubetalte parkeringer. Ikke klikk på linken, og kontakt oss om du er usikker.

20.12: Grunnet mye snøvær, har det dessverre oppstått utfordringer med skiltgjenkjenning. Dette kan forårsake utfordringer med lesing av skiltene i parkeringshus - kontakt oss om du har noen spørsmål.