Til hovedinnhold

Om oss

Time Park AS er et privateid parkeringsselskap, og er en del av Olav Thon Gruppen. Vi er for tiden det selskapet i Norge som vokser raskest, med over 40 000 plasser å tilby i rundt om i Norge.

ANNERLEDES PARKERINGSSELSKAP

Time Park AS, en del av Olav Thon Gruppen, ble startet i 2007, og har siden blitt Norges tredje største private parkeringsselskap. Time Park AS er medlem av Norpark - en landsomfattende bransjeorganisasjon for kommuner, kommunale selskaper og private parkeringsselskaper som driver med parkeringshåndheving og regulering. Ved å være medlem i Norpark, forplikter vi oss til å overholde de høyeste bransjestandarder og er dermed underlagt parkeringsforskriften.

I en teknologidrevet verden, har vi valgt å være innovative og nyskapende, og tilbyr derfor skiltgjenkjenning på mange av våre anlegg. Skiltgjenkjenning, leser skiltnummeret ved innkjøring, og starter parkeringstiden automatisk. Du trenger ingen lapp, og slipper å tenke på når parkeringstiden går ut ved å betale ved avreise i automaten, eller benytte deg av Park Link, les mer: www.parklink.no.

Vår visjon er å være et annerledes parkeringsselskap, med fokus på å tilby rimelig og enkel parkeringsopplevelse, der hovedfokuset er å gi våre kunder en smidigere parkerings hverdag ved bruk av digitale tjenester.

Som en profesjonell aktør, er kvalitet en viktig faktor i alt vi foretar oss. Vi har kontrollører med godkjent grunnutdanning fra  Norpark, samt en egen klageavdeling med erfarne saksbehandlere, og vi selger ikke fordringer til inkassoselskaper. På denne måten sikrer vi at kunden får en trygg, smidig og effektiv oppfølging gjennom hele prosessen, fra en henvendelse kommer inn og til saken er avsluttet.

Alle henvendelser rettes til vårt kundesenter, kontaktinformasjon finner du her

 

Ledelsen i Time Park

VIL DU JOBBE I TIME PARK?

Vi tar ikke lenger i mot åpne søknader. Alle søknader må gjøres elektronisk. 
Trykk her for oversikt over ledige stillinger: