Til hovedinnhold

Parkering i Oslo sentrum

Ser du etter parkering i Oslo sentrum, men er usikker på hvor det er smartest å parkere? Hos Time Park kan vi tilby korttidsparkering, langtidsparkering og ladepunkter for elbil. Vi har parkering i Bogstadveien, Bislett, Muncshgate, Spektrum, og i flere deler av Oslo sentrum, og vi har priser som starter på 20 kr for korttidsparkering.

Vi kan tilby parkeringsplasser innendørs for alle behov i Oslo sentrum:
- Korttidsparkering
- Langtidsparkering
- Ladepunkter for elbil

Korttidsparkering i Oslo sentrum

Skal du bare kjapt innom Oslo sentrum for å ordne noe, kan det være greit å vite hvor nærmeste korttidsparkering befinner seg for å spare både tid og penger. Noe av det mest frustrerende og tidkrevende er nettopp dette med å finne et sted å sette bilen. Time Park tilbyr parkeringsplasser over hele Oslo sentrum. Parkerer du hos Time Park, kan vi tilby priser helt ned i 20 kr for første timen.

Langtidssparkering i Oslo Sentrum

Pleier du å kjøre til jobb en halvtime tidligere for å finne en plass å parkere, og blir stresset fordi det aldri er noe ledig? Eller bor du i sentrum med bil, men finner aldri noen plass å parkere? Da kan kanskje langtidsparkering være noe for deg.

Hos Time Park har du mulighet til å leie parkeringsplass i Oslo sentrum, slik at du har en ting mindre å bekymre deg over når du skal skyndte deg til jobb eller når du skal parkere bilen hjemme. Vi tilbyr innendørs parkering, og ladestasjoner til elbil.

Ønsker du å leie i andre deler av Oslo, kan du se hvor din nærmeste plass er her.

Hvorfor velge Time Park?

Så hvorfor bør du velge oss? Fordi vi er rimeligere, vi har døgnåpent og vi kan tilby langtidsparkering, og du vil alltid finne en parkeringsmulighet lett tilgjengelig. Vi ønsker å være teknologidrevet og ta i bruk ny teknologi så ofte og så raskt som mulig for å forbedre parkeringsopplevelsen for deg. Blant havet av hverdagsstress, mener vi at parkering skal være enkelt og rimelig.

Time Park tilbyr også parkering i store deler av landet, og vi har 20 000 plasser i det sentrale Østlandsområde.

Behøver du regulering av parkering til din eiendom i Oslo sentrum?

Ønsker du hjelp til parkering til din eiendom, er også dette noe vi kan hjelpe deg med. Her kan vi bistå med alt av teknologiske løsninger.                                        

Spørsmål?

Lurer du på noe? Ta kontakt med vår kundeservice.