Til hovedinnhold

Parkering Akershus festning

Time Park har parkering ved Akershus festning. Dette er en av de mest betydningsfulle festningene i hele Norges historie, og vel verdt et besøk. Dra på Akershus festning for å spasere rundt på området på egenhånd, eller bli med på en guidet tur i helgen. Ikke bekymre deg for parkering ved Akershus festning - det tar vi oss av.

Hvorfor velge Time Park?

Time Park er et privateid selskap som inngår i Olav Thon Gruppen. Vi er et selskap i rask vekst, med over 20 000 parkeringsplasser på det sentrale Østlandsområdet. I tillegg til god spredning på parkeringsanlegg i Oslo sentrum, kan vi også tilby parkering på Sinsen, Grefsen, Lysaker og Sandvika. Vår visjon er å være teknologidrevet, og dette får vi til ved å ta i bruk ny teknologi så raskt som mulig. På den måten kan vi gjøre parkering til en enda bedre opplevelse for alle brukerne våre. Vårt mål er at parkering skal være enkelt og rimelig.

Parkering Akershus festning

Ser du etter en god og trygg parkering ved Akershus festning? Time Park har flere gode alternativer som du kan velge mellom. Det kan være lurt å bestemme seg for et sted å parkere allerede før du kjører hjemmefra. Ved å planlegge ruten på forhånd blir du godt forberedt, og slipper å havne i stressende situasjoner mens du kjører bil. Velg mellom følgende steder for parkering ved Akershus festning:

Vika Atrium P-hus har stor kapasitet, og mulighet for ladepunkt til elbil. Det er enkelt å kjøre hit via E18 eller Rv162 (Ring 1), og innkjøring er fra Munkedamsveien. Her er det også mulighet for langtidsleie. Dette er en god parkering for Akershus festning, kun en kort spasertur unna. I tillegg er du i umiddelbar nærhet til Aker Brygge med alle sine restauranter og butikker, og humorscenen Latter.

Gunerius P-hus ligger sentralt til i Oslo sentrum, med innkjøring fra Stenersgata. Her har du gangavstand til alle fasiliteter i sentrum, og det er derfor en god løsning for parkering ved Akershus festning. Parkeringshuset har åpent 24 timer i døgnet.

Langtidsparkering Akershus festning

Leie av parkeringsplass er spesielt beregnet for deg som bor i sentrum med bil, eller som arbeider i sentrum. Det passer også fint for pendlere som skal videre med annen transport. Ved å leie parkering i Oslo slipper du å kjøre rundt og rundt for å finne en ledig plass. Kanskje har du opplevd å kjøre rundt i evigheter uten hell, eller til og med å få en parkeringsbot? Hvis du kjenner deg igjen i dette kan du vurdere langtidsparkering som en løsning.

For langtidsparkering ved Akershus festning har vi følgende gode alternativer:

Thon Hotel Oslo Panorama er en god parkering for Akershus festning. Anlegget ligger i umiddelbar nærhet til en rekke restauranter, utesteder, butikker og forretningsbygg. Det ligger også svært nær kulturelle severdigheter som Karl Johans gate og Havnepromenaden, og er et ypperlig sted å parkere for en tur på Akershus festning. Anlegget har innkjøring fra Rådhusgata. Dette er også et godt alternativ for parkering ved Stortinget.

Paleet P-hus har innkjøring fra Prinsens gate, og er døgnåpent. Parkerer du på Paleet kommer du rett på Jernbanetorget, Karl Johans gate og Østbanehallen, og er kun en kort spasertur unna Akershus festning.