Til hovedinnhold

Parkering Stortinget

Ser du etter parkering ved Stortinget, men er usikker på hvor det er smartest å parkere? Time Park kan tilby parkering i Munchsgate, som ligger i gangavstand til Stortinget.

Her kan vi tilby avgiftsparkering fra 46 kr per time og 295 per døgn, noe som er mye rimeligere enn de fleste andre parkeringsanlegg rundt Stortinget.

Korttidsparkering ved Stortinget

I tillegg til parkering i Munchsgate i nærheten av Stortinget, har vi andre sentrale parkeringsplasser:

-          Pilestredet park
-          Thon Hotell Munch
-          Oslo spektrum
-          Gunerius

Skal du bare kjapt innom sentrum for å ordne noe, kan det være greit å vite hvor nærmeste korttidsparkering befinner seg for å spare både tid og penger. Vi har også parkering i andre deler av Oslo. Sjekk ut hvor din nærmeste plass er her.

Å parkere behøver ikke være dyrt, og parkerer du hos Time Park, kan vi tilby priser helt ned i 20 kr for første timen

Langtidsparkering ved Stortinget og i sentrum

Pleier du å kjøre til jobb en halvtime tidligere for å finne en plass å parkere, og blir stresset fordi det aldri er noe ledig? Eller bor du i sentrum med bil, men finner aldri noen plass å parkere? Da kan kanskje langtidsparkering være noe for deg.

Hos Time Park har du mulighet til å leie parkeringsplass i Oslo sentrum, slik at du har en ting mindre å bekymre deg over når du skal skyndte deg til jobb eller når du skal parkere bilen hjemme. Vi tilbyr innendørs parkering, og ladestasjoner til elbil. 

Hvorfor velge Time Park?

Så hvorfor bør du velge oss? Fordi vi er rimeligere, vi har døgnåpent og vi kan tilby langtidsparkering, og du vil alltid finne en parkeringsmulighet lett tilgjengelig.

I tillegg ønsker vi å være teknologidrevet og ta i bruk ny teknologi så ofte og så raskt som mulig for å forbedre parkeringsopplevelsen for deg. Blant havet av hverdagsstress, mener vi at parkering skal være enkelt.

Og ønsker du å parkere andre steder enn i nærheten av Stortinget og i Oslo, tilbyr vi også parkering i store deler av landet. Vi har 20 000 plasser i det sentrale Østlandsområde.

Vi kan tilby parkeringsplasser innendørs for alle behov:

-          Korttidsparkering
-          Langtidsparkering
-          Ladepunkter for elbil

Ønsker du hjelp til regulering av parkering til din eiendom, er også dette noe vi kan hjelpe deg med.

Spørsmål?

Lurer du på noe? Ta kontakt med vår kundeservice.