Til hovedinnhold

Parkering Paleet

Bor du utenfor Oslo sentrum og må du derfor ofte kjøre tidligere til jobb for å finne en plass å parkere? Eller bor du i Oslo, men har kanskje ikke noe fast sted å parkere bilen i det hele tatt? Kanskje du gruer deg til vinteren fordi det nærmest er umulig å parkere ute i snøen og langs de høye brøytekantene? Da kan vi anbefale deg å leie innendørsparkering. Dette kan være både stressbefriende og økonomisk i lengden.

I dag har Time Park rundt 20 000 parkeringsplasser sentralt i Østlandsområdet, og i Oslo tilbyr vi parkering på hele 15 forskjellige plasser, blant annet ved Paleet, som ligger i nærheten av Oslo Sentralstasjon.

Hvorfor bør du leie parkering i Paleet parkeringshus?

Det er både slitsomt og det kan kreve mye tid å finne en plass å parkere i Oslo, og da spesielt på de mest folksomme dagene. Og er du en av dem som betaler time for time for parkering hver dag, kan du spare mye ved å leie langtidsparkering. På denne måten vil du få en mer stressfri og økonomisk hverdag. I tillegg vil du ikke trenge å måtte måke snøen frem på de tunge og kalde vinterdagene.

Jobber du midt i Oslo sentrum, kan vi anbefale deg å leie langtidsparkering i Paleet fordi det er sentralt, trygt og rimelig. Parkeringsanlegget har en kapasitet på 35 plasser, og vi har per i dag ledige plasser. 

Andre tjenester Time Park kan tilby

Langtidsparkeringen ved Paleet er ikke den eneste parkeringsmuligheten vi kan tilby. Har du ikke behov for langtidsparkering, men likevel skal en rask tur innom sentrum, kan det være greit å vite hvor nærmeste parkeringssted befinner seg for å spare både tid og penger. Vi tilbyr døgnåpen korttidsparkering i Oslo sentrum og omegn.

Parkering for din bedrift

Har du behov for å regulere parkeringen for din bedrift eller eiendom? Hos Time Park er vi behjelpelige på dette området også, og vi tilbyr alt av tekniske løsninger slik at du ikke behøver å bekymre deg for noe annet. 

Vi kan tilby parkeringsplasser innendørs for alle behov i Oslo:

Enten du ser etter en korttidsparkering, langtidsparkering eller en ladestasjon til din elbil kan vi tilby en parkeringsplass som møter dine behov. 

Vi tilbyr også parkering i store deler av landet, og ønsker du å vite hvor din nærmeste parkering befinner seg, kan du ta en titt på kartet vårt.

Hvorfor bør du velge Time Park hvis du skal leie parkering i Paleet?

Fordi vi er rimeligere, vi har døgnåpent og vi kan tilby langtidsparkering, og du vil alltid finne en parkeringsmulighet lett tilgjengelig. Vi ønsker å være teknologidrevet og ta i bruk ny teknologi så ofte og så raskt som mulig for å forbedre parkeringsopplevelsen for deg. Blant havet av hverdagsstress, mener vi at parkering skal være enkelt og rimelig.

Ønsker du å leie parkering i Paleet P-hus?

Ta kontakt med vår kundeservice, og finn din nærmeste parkering i Oslo i dag.