Til hovedinnhold

Parkering Pilestredet

Ser du etter parkering i eller ved Pilestredet, men er usikker på hvor det kan være lurest å parkere? Time Park kan tilby parkering i parkeringshus i Pilestredet Park samt uteparkering ved Pilestredet Park.

Korttidsparkering i Pilestredet

Skal du bare kjapt innom sentrum for å ordne noe, kan det være greit å vite hvor nærmeste korttidsparkering befinner seg for å spare både tid og penger. Vi kan tilby korttidsparkering i Pilestredet Park, som er et utendørs parkeringsanlegg, og parkering ved Thon Hotell Munch. Vi har også parkering i andre deler av Oslo. Sjekk ut hvor din nærmeste plass er her

Langtidsparkering i Pilestredet

Pleier du å kjøre til jobb en halvtime tidligere for å finne en plass å parkere, og blir stresset fordi det aldri er noe ledig? Eller bor du i sentrum med bil, men finner aldri noen plass å parkere? Da kan kanskje langtidsparkering være noe for deg.

Hos Time Park har du mulighet til å leie parkeringsplass i Oslo sentrum, slik at du har en ting mindre å bekymre deg over når du skal skyndte deg til jobb eller når du skal parkere bilen hjemme. Vi tilbyr innendørs parkering, og ladestasjoner til elbil. 

Hvorfor velge Time Park?

Så hvorfor bør du velge oss? Fordi vi er rimeligere, vi har døgnåpent og vi kan tilby langtidsparkering, og du vil alltid finne en parkeringsmulighet lett tilgjengelig.

I tillegg ønsker vi å være teknologidrevet og ta i bruk ny teknologi så ofte og så raskt som mulig for å forbedre parkeringsopplevelsen for deg. Blant havet av hverdagsstress, mener vi at parkering skal være enkelt.

Og ønsker du å parkere andre steder enn i nærheten av Pilestredet og i Oslo, tilbyr vi også parkering i store deler av landet. Vi har 20 000 plasser i det sentrale Østlandsområde.

Vi kan tilby parkeringsplasser innendørs for alle behov:

-          Korttidsparkering
-          Langtidsparkering
-          Ladepunkter for elbil

Ønsker du hjelp til regulering av parkering til din eiendom, er også dette noe vi kan hjelpe deg med.

Spørsmål?

Lurer du på noe? Ta kontakt med vår kundeservice.