Til hovedinnhold

Parkering Lysaker

Ser du etter parkering sentralt på Lysaker og lurer på hvem du bør velge? Syns du det er dyrt parkere? Sliter du med å finne parkeringshus som har åpent lenge nok? Da bør du lese videre. Time Park tilbyr rimelig og døgnåpen parkering, og vi har både korttids- og langtidsparkering like ved Lysaker stasjon.

Korttidsparkering Lysaker

Skal du bare kjapt innom Lysaker sentrum for å ordne noe, kan det være greit å vite hvor nærmeste korttidsparkering befinner seg for å spare både tid og penger. Å parkere behøver ikke være dyrt, og parkerer du hos TimePark trenger du kun å betale 18 kr per time, og 110 kr for et døgn. Vi har døgnåpent alle dager, og vi har heller ingen maks høydekrav.

Ser du etter langtidsparkering Lysaker?

Den største frustrasjonen en ofte møter på når en er ute og kjører er å finne parkering. Mange steder kan være altfor dyre eller utilgjengelige. Hvis du ofte er ute på farten eller jobber på Lysaker, kan det lønne seg å leie parkering istedenfor å betale for avgiftsparkering. Hos Time Park kan vi tilby langtidsparkering for 813 kr i måneden rett ved Lysaker stasjon.

Hvorfor velge Time Park når du skal parkere på Lysaker?

Parkeringsanlegget ligger rett ved Lysaker stasjon, og har derfor en perfekt beliggenhet for deg som jobber eller bor på Lysaker. Bor du et stykke unna togstasjonen og skal ta turen innom Oslo, er dette også en god mulighet for deg hvis du vil spare penger og drivstoff. Da kan du parkere her, og ta toget videre inn til Oslo.

Men hvorfor bør du velge oss? Fordi vi er rimeligere, vi har døgnåpent og vi kan tilby langtidsparkering. I tillegg ønsker vi å være teknologidrevet og ta i bruk ny teknologi så ofte og så raskt som mulig for å forbedre parkeringsopplevelsen for deg. Blant havet av hverdagsstress, mener vi at parkering skal være enkelt.

Og ønsker du å parkere andre steder enn Lysaker, tilbyr vi også parkering i store deler av landet. Vi har 20 000 plasser i det sentrale Østlandsområde. Ønsker du å vite mer kan du ta en titt på kartet vårt.

Vi kan tilby innendørs parkeringsplasser for alle behov i:

-          Korttidsparkering
-          Langtidsparkering
-          Ladepunkter for elbil

Trenger du hjelp til regulering av parkering til din eiendom er også dette noe vi kan hjelpe deg med, og vi tilbyr alt av tekniske løsninger slik at du ikke behøver å bekymre deg over noe.

Lurer du på noe?

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan leie parkering, eller har du spørsmål om våre parkeringsmuligheter kan du ta kontakt med vår kundeservice.