Til hovedinnhold

Leie parkering Oslo

Må du kjøre tidligere til jobb for å finne en plass å parkere? Bor du i Oslo, men har kanskje ikke noe fast sted å parkere bilen i det hele tatt? Gruer du deg til vinteren fordi det nærmest er umulig å parkere ute i snøen? Da bør du tenke på å leie innendørs parkering. Det er både stressbefriende og økonomisk.

Time Park har 20 000 parkeringsplasser sentralt i Østlandsområdet, og i Oslo tilbyr vi parkering på hele 15 forskjellige plasser.

Hvorfor bør du leie parkering i Oslo?

Det er både stressende og tidkrevende å finne en plass å parkere i Oslo. Og er du en av dem som betaler time for time for parkering hver dag, kan du spare tusenlapper ved å leie parkering. På denne måten vil du få en mer stressfri og økonomisk hverdag. I tillegg vil du ikke trenge å måtte måke snøen frem på de tunge og kalde vinterdagene.

Time Park kan tilby langtidsparkering fra 1688,- i måneden.

Korttidsparkering i Oslo

Skal du raskt innom sentrum, kan det være greit å vite hvor nærmeste parkeringssted befinner seg for å spare både tid og penger. Vi tilbyr døgnåpen korttidsparkering i Oslo sentrum og omegn. Å parkere behøver heller ikke være dyrt, og parkerer du hos Time Park, kan vi tilby priser helt ned i 20 kr for første timen, og fra 140 kr per døgn.

Parkering for din bedrift

Har du behov for å regulere parkeringen for din bedrift eller eiendom? Hos Time Park er vi behjelpelige på dette området også, og vi tilbyr alt av tekniske løsninger slik at du ikke behøver å bekymre deg for noe annet.  

Vi kan tilby parkeringsplasser innendørs for alle behov i Oslo:

Enten om du ser etter en korttidsparkering, langtidsparkering eller en ladestasjon til din elbil kan vi tilby en parkeringsplass som møter dine behov.  

Vi tilbyr også parkering i store deler av landet, og ønsker du å vite hvor din nærmeste parkering befinner seg, kan du ta en titt på kartet vårt.

Hvorfor bør du velge Time Park hvis du skal leie parkering i Oslo?

Fordi vi er rimeligere, vi har døgnåpent og vi kan tilby langtidsparkering, og du vil alltid finne en parkeringsmulighet lett tilgjengelig. Vi ønsker å være teknologidrevet og ta i bruk ny teknologi så ofte og så raskt som mulig for å forbedre parkeringsopplevelsen for deg. Blant havet av hverdagsstress, mener vi at parkering skal være enkelt og rimelig.

Ønsker du å leie parkering i Oslo?

Ta kontakt med vår kundeservice, og finn din nærmeste parkering i Oslo i dag.