Parkering

 
N 59°54.623 - E 10°44.944
Paléet P-hus
Fred Olsensgate 6
0152 Oslo

Lei av å lete etter parkering i Oslo sentrum? Time Park kan tilby 35 faste P-plasser på plan 15 i Paleèt P-hus, Fred Olsensgate 6, med innkjøring fra Prinsens gate.

I umiddelbar nærhet

I gangavstand fra Paléet P-hus finner du blant annet Oslo Børs, Karl Johans gate, kjøpesentrene Oslo City og Byporten, Jernbanetorget, Oslo Sentralbanestasjon, Bjørvika og den nye Operaen, Posthuset, Norges Bank, Akershus Slott og Båtterminalen. I tillegg er det en rekke utesteder, barer og kaféer i umiddelbar nærhet.Dette er byens beste utsikt (for biler) og av de mer gunstige plasser i så sentrale strøk.


Parkér på byens tak

å plan 15 i Paléet P-hus kan bilen din stå og nyte havsutsikten mens du er på jobb eller ute i andre ærender. Herfra kan den skue ut mot Bjørvika i den ene retningen, og opp mot Holmenkollen i den andre. Paléet P-hus, som befinner seg i selve kjernen av Oslo sentrum, er en trygg parkeringsplass. Parkeringshuset er videoovervåket,bemannet og beskyttet med port. Om du jobber sent eller tidlig, er det også godt å vite at det er inn- og utkjøring hele døgnet. Det er dessuten svært enkelt å finne frem, med god skilting både fra E18 og inne i sentrum.